Si të dukeni bukur pa makeup

Çka duhet të përdorni për të pasur një fytyrë të bukur edhe pa makeup?

Shumica e vajzave vendosin makeup për shkak që nuk ndihen mirë me dukjen natyrale të fytyrës së tyre, shkruan lajmi.net

Megjithatë, përdorimi në vazhdimësi i makeup-it e dëmton lëkurën tuaj, duke krijuar rrudha më shpejt si dhe duke ju plakur para kohe.

Në videon më poshtë do të mund të shihni rekomandimet se çfarë duhet të bëni.