Si ta përjetoni një seks të mrekullueshëm

Keni dëgjuar ndonjëherë për “seksin shoqëror”? Me fjalë më të thjeshta, seks me meshkuj më të vegjël ose më të mëdhenj në moshë se ju.

Rregulli kërkon që të paktën një herë duhet të flini me një mashkull të cilin kurrë nuk do t’ia njihnit familjes suaj dhe që do t’i bënte miqtë tuaj t’iu shikonin shtrembër

Dhënia e plotë është një tjetër eksperiencë seksuale të cilën patjetër që duhet ta përjetoni. Lërini mënjanë ankthin dhe ndrojtjen dhe shijoni atë që realizoni me partnerin tuaj. Mos nguroni ta lini të lirë fantazinë, askush nuk do t’ju keqkuptojë. Specialistët theksojnë se sa më e lirshme të jeni gjatë një akti seksual aq më mirë do të kaloni. Vetëm kështu do të arrini të kapërceni kufijtë e seksualitetit tuaj si dhe të zbuloni një intensitet që kurrë nuk e dinit se ekzistonte brenda jush.

Por dorëzimi tek një trup mashkullor nuk ndodh sikurse paraqitet zakonisht përmes filmave, megjithëse afron shumë. Shpesh dorëzimi ka pasoja mendore, çlodhëse dhe çlirimi. Por nëse ndjeheni shumë e trembur ose e dëshpëruar, atëherë nuk bëhet fjalë për dorëzim por robërim. Si mund ta kuptoni ndryshimin? Kontrolloni reagimin tuaj në mëngjes, pas aktit. Nëse zgjoheni me buzëqeshje, atëherë patët sukses. Por nëse jeni akoma në krevat dhe ndjeheni pa qejf, kjo tregon se diçka nuk shkon mirë.

Seksi “shoqëror”

Keni dëgjuar ndonjëherë për “seksin shoqëror”? Me fjalë më të thjeshta, seks me meshkuj më të vegjël ose më të mëdhenj në moshë se ju. Rregulli kërkon që të paktën një herë duhet të flini me një mashkull, të cilin kurrë nuk do t’ia njihnit familjes suaj dhe që do t’i bënte miqtë tuaj t’iu shikonin shtrembër. Gjithmonë vjen një moment i tillë në jetën e gruas, kur ajo duhet të thyejë tabutë, për të mësuar më tepër për vlerën e vërtetë të atij tipi mashkulli që duhet të zgjedhë. Nga ana tjetër, vetëm kështu do të mësojë se seksi i mrekullueshëm nuk është vetëm pronë ekskluzive e meshkujve, sikurse mendonte deri në ato momente.

Në një lidhje nuk ka rëndësi vetëm historiku juaj seksual por edhe i tij. Ekspertët amerikanë parashtrojmë eksperiencat që duhet me doemos të ketë një mashkull përpara se të shtrihet në krevatin tuaj. Duhet të ketë në të kaluarën një mësuese të mirë dhe jo një vajzë të padalë, që sa herë kryenin marrëdhënie e shikonte me ndrojtje. Duhet të ketë të paktën një lidhje të gjatë erotike. Dhe koha e përshtatshme është të paktën 1 vit. Kjo do t’iu ndihmojë që të merrni në krevat një partner erotikisht të përgatitur, i cili ka ide te qarta mbi trupin dhe di si ta trajtojë atë.