Si ta kurojmë reumatizmin

reSi ta kurojmë reumatizminJa se si duhet të veproni nëse vuani nga reumatizmi

-Bëni dy herë në javë ushtime gjimnastikore të lehta.
-Merrni here pas here (një herë në dy ose tre muaj) tableta multivitaminë.
-Jetoni në ambiente që nuk janë të ftohta.
-Bëni plazh çdo vit dhe e rëndësishme është që të shtriheni në rërën e mëngjesit dhe pasdites.
-Pini sa më shumë çaja me bimë jeshile.
-Përdorni ujë mineral.
-Hani sa më shumë fruta me vitaminë C dhe A.
-Sa herë që ndjeheni të lodhur përdorni paracetamol ose medikamente të tjera me përmbajtje paracetamoli.