Si duhet te jete gjoksi perfekt?

Pas nje studimi tre mujor, kirurgi i nderhyrjeve plasitke, anglezi Patrick Mallucci ka percaktuar tre permasat apo karakteristikat me te rendesishme qe e bejne gjoksin e femres perfekt. Per kete atij i eshte dashur te studjoje me kujdes foto te shume modeleve te cilat per cdo jave duken ne faqet e tabloidit “Sun”.

Sipas tij, permasa me e rendesishme eshte ajo qe lidhet me vendin qe ze thithi. Keshtu pjesa e gjoksit qe ndodhet mbi thith duhet te zere 45% te te gjithe gjatesise vertikale te gjoksit, kundrejt 55% qe duhet te zere pjesa nen te.

Permasa e dyte, thithi i njerit krah duhet te shtrihet ne drejtim te tjetrit ne nje kend prej 20 gradesh.

Krakteristika e trete, sipas tij lidhet me formen e gjoksit, e cila duhet te jete ne formen e dardhes dhe pjesa e siperme duhet te kete nje forme te lakuar konkave./ikub/