Shihni super efektet e lakrës

Përdorimi i lakrës është i njohur për pëfitimi të shumta kur konsumohet.

Përdorimi i lakrës po del të jetë shumë efikas edhe për trajtimin e probleve të ndryshme me lëkurë si dhe përdorim në pjesë të ndryshme të trupit.
Nëse vendosni fletë lakre në gjinj gjatë natës, lëkura në atë pjesë do të rigjenerohet dhe gjoksi do të rritet nëse e përdorni vazhdimisht lakrën.

Gjithashtu, kur pjesë të ndryshme të trupit janë ënjtur si për shembull në këmbë, vendosja e lakrës do të bëjë që e ënjtja të largohet.