Shenimet e vendeve per te ftuarit ne dasem

Eshte nje mode e zhvilluar prej disa vitesh ne Shqiperi dhe ka lindur per te zgjidhur problemin logjistik te sistemimit te ftuarve ne dasem.

Eshte nje mode e zhvilluar prej disa vitesh ne Shqiperi dhe ka lindur per te zgjidhur problemin logjistik te sistemimit te ftuarve ne dasem.

Egzistojne te te gjitha llojeve nga me te thjeshtat deri tek me elegantet.

Vendshenueset jane dhe nje mendim i vogel per te ftuarit ne shenje respekti./ikub/