Sëmundja që shërohet nga vaji dhe kripa

Sëmundja që shërohet nga vaji dhe kripaEkziston një përzjerje e thjeshtë e cila ndihmon në lehtësimin e të gjitha dhimbjeve të osteoporozës dhe pas përdorimit të saj nuk do të ndjeni dhimbje për disa vjet.

Për përgatitjen e kësaj recete ju duhet një përzierje me vaj perimesh të parafinuar dhe kripë dhe të masazhoni pjesën e qafës dhe shpatullat.

Përbërësit e kësaj recete janë; 10 lugë kripë dhe 20 lugë vaj (ulliri ose luledielli). Në fillimpërzieni vajin dhe kripën mirë dhe vendoseni në një shishe qelqi, aty lerëni për disa ditë.

Përbërjen çdo mëngjesmasazhoni pjesën e qafës dhe shtyllën kurrizore rreth 23 minuta në fillim. Pas përfundimit fshijeni qafën dhe shpatullat me peshkir të lagur dhe të ngrohtë.

Çdo ditë rrisni kohëzgjatjen e masazhit për 23 minuta
Këtë masazhë duhet t’a aplikoni për 10 ditë, pas 810 procedurash ju do të vini re ndryshime rrënjësore