Seksi frizurat për flokë të shkurtër dhe të mesëm

Flokët e shkurtër është shumë e lehtë për t’i stilizuar, prandaj nuk është për t’u habitur që shumë gra zgjedhin flokun e shkurtër.

Flokët edhe pse janë të shkurtër, keni shumë mundësi për t’i ndryshuar herë pas here, mjafton vetëm të jeni kreativ, pasi është pikërisht kjo gjë që i bën flokët e shkurtër sensuale dhe shumë femërore.

Nëse ju mungon frymëzimi për një pamje të re të flokëve tuaj, më poshtë ju propozojmë disa ide joshëse për flokë të shkurtër dhe të mesëm. /Telegrafi/