Sekreti për t`u dukur më e re

Sekreti për t`u dukur më e reKujdesi i përditshëm do t`ju bëjë të dukeni më të rinj. Duhet të keni parasysh këto gjëra themelore:

Ndërroni këllëfin e jastëkut më shpesh.

Gjithmonë hiqeni tualetin para se të flini

Mos i prekni aknet, sepse kjo shkakton rigjenerim dhe rishfaqje të tyren.

Konsumoni ushqim të mirë për lëkurën tuaj.

Nëse keni rrathë të errëta vazhdimisht, atëherë duhet të mbani krem për sytë në frigorifer dhe ta përdorni atë rregullisht.

Pini ujë! Hidratimi ju ndihmon të keni lëkurë të mrekullueshme.

Hani sa më shumë ushqime organike.

Asnjëherë mos përdorni aroma të forta për lëkurën.

Zbatimi i secilës nga këshillat e mësipsërme do t’ju marrë vetëm 30 sekonda nga koha juaj prandaj mos nguroni t’i praktikoni.