Sekreti i bukurisë tuaj…

Sekreti i bukurisë tuaj...Moda Italia si distributor zyrtar për tregun e Kosovës, me kënaqësi ju prezanton brendin Italian të produkteve kozmetike Revolucionare “L’Erbolario”, prodhuar në Lodi-Milan.

E veçanta e këtyre produkteve qëndron në përbërjen 100% Natyrale, të certifikuara nga organizata evropiane ICEA. Rezultatet e këtyre produkteve janë dëshmuar edhe ndërkombëtarisht, duke u vlerësuar me Certifikata për Kualitet dhe Efektivitet.
Pse duhet të përdoren produkte L’Erbolario?

L’Erbolario mbledh materialet nga katër anët e tokës, na rrethojnë po ashtu në punën tonë, madje edhe zonat përreth me aromën e tyre. Nga ana tjetër, L’Erbolario derdh ato me një bujari në shishe, në kutia dhe kavanoza, për të gjithë ata që, sikur ne, besojnë në pafundësinë e vetive të gjërave të thjeshta dhe për ata që dinë se, bukuria natyrale është një shancë, dhuratë ose, më mirë e thënë një stil, një faktor gjenetik i panjohur, që në saje për tu bërë i bukur me ndërgjegjshmëri ta konsiderojmë natyrën si art që duhet kultivuar me kujdes, durim, dije dhe besim.

Vaj Argani, Acidi Ilauronik, Effeto Reale, Ortensia, Uomo, tretmanë për bukurinë e fytyrës (krem, serum, maskë) dhe flokëve (shampo, locione, balsam, maskë, serum), e shumë linja tjera prezent në dyqanin e Moda Italia, me përdorimin e një testeri të produktit përkatës, ju do të shihni efektin brenda pak orësh. Këtë e kanë dëshmuar shumë klientë përdorues të këtyre artikujve, dhe vazhdojnë të qëndrojnë besnik ndaj brendit. Për të gjithë ata që kanë probleme me lëkura tejet delikate, të thata, me shenja, për flokë skajshmërisht të dëmtuara, rënje e flokut, thinja të shumta, për trup me lëkurë të ndjeshme, celulit, strija, si dhe për foshnjat me probleme të lëkurës, flokëve etj.

Këto produkte janë të rekomanduara nga dermatolog, të testuara, kritikuara dhe përmirësuara nga konsumatorët tonë në dyqanin herbalist.

Laboratori i L’Erbolarios për Hulumtim & Zhvillim, me aftësinë e tij për të përpunuar formulimin e kozmetikës dhe metodat e përpikëta kërkimore, është i njohur zyrtarisht nga Ministria e Universiteteve dhe Shkencave Kërkimore.

Meqë tek ne gjendet një gamë e gjërë produktesh, ne ju rekomandojmë të na vizitoni në dyqanin tonë në Zonë Industriale, km.2 Prishtinë-F. Kosovë, për tu informuar më afër dhe më detajisht, poashtu ju keni mundësi të vizitoni faqen tonë zyrtare www.modaitalia-ks.com për të bërë porosi online në tërë Kosovën, dhe në rrjetin social Facebook (http/facebook.com/modaitaliaks)