Sapo keni bërë seks? Sjellja juaj do t’ju zbulojë…

sapo-keni-b-euml-r-euml-seks-sjellja-juaj-do-t-rsquo-ju-zbuloj-euml_hdA e keni ditur që sipas mënyrës së ecjes në rrugë apo në zyrë dikush mund të konstatojë që keni bërë seks?

Në njërin nga hulumtimet e shumta, seksologët me përvojë me saktësinë prej 81 për qind sipas mënyrës së ecjes kanë ditur se cila femër ka përjetuar orgazmën. Mirëpo kjo nuk është e gjitha.

Qarkullimi i gjakut “i rinuar” 
Ekziston shkaku i arsyeshëm përse pas seksit dikush është më i skuqur në fytyrë dhe përse në fytyrë ka atë shkëlqim për shkak të të cilit duket që shndrit më shumë – qarkullimi më i madh i gjakut! Veç kësaj, femra e cila sapo ka bërë seks dhe ka përjetuar orgazmën rrezaton në mënyrë të veçantë, andaj kjo gjë nuk mund t’i shmanget syrit të ekspertit.

Shprehje e veçantë e fytyrës
E dini atë shprehje të veçantë të fytyrës për shkak të së cilës pjesën e mbetur të ditës do ta kaloni me ndjenjën e kënaqësisë.

Dëshmitë materiale
Ekziston mundësia që pas seksit tek ju të mbeten gjurmët si dëshmi materiale, aq më parë nëse nuk keni përdorur mbrojtje. Kjo nuk është edhe mënyrë e mirë që dikush të mësojë që para pak kohës keni bërë seks.

Asgjë nuk do ta prishë këtë ditë
Pas seksit në lirohet endorfina, gjë që edhe më shumë ndikon në humorin personit që ka bërë seks. Ato janë momentet e tilla kur jeni në humor shumë të mirë dhe ju duket se asgjë nuk mund t’jua prish ditën.