Sandalet më të shtrenjta në botë

Prejse janë lëshuar në shitje Sandalet më të shtrenjta në botë nga dizajnuesi i stolive Christopher Michael Shellis ende qëndrojnë në një raft dyqani të ruajtura mirë.

Duket se asnjë Hirushe nuk dëshiron që të ecin me Sandalet prej ari dhe diamante.Sandalet me vlerë 140.000 funte.

Sandalet që kam dizajnuar kanë bërë një bujë të madhe dhe konfuzion në mesin e adhurueseve marramendëse të sandaleve, kemi bërë disa intervista me palët e interesuara, por që nuk duam të zbulojmë detaje tjera”, ka thënë dizajnuesi i stolive Christopher Michael Shellis.

Me vlerë prej 140 mijë funte, të prodhuara në temperaturë prej 1000ºC dhe me 2200 diamante, këto këpucë kanë garanci njëmijë vjet!