Sa kalori shkrihen për gjysmë ore seks?

Statistika ndoshta është degë shumë e mërzitshme e matematikës, por edhe ajo mund të përdoret për qëllime argëtuese.

Ashtu që pra ngatërruar në jetën seksuale dhe ka vënë në dukje disa të dhëna interesante të tilla si sa kalori shkrihet për gjysmë ore seks

Shmangeni palestrën dhe filloni të djersiteni në krevat

84 për qind e grave fle me bashkëshortët që ai më vonë ti ndihmojë me aktivitetet e punës në shtëpi

Ekspertët seksual thonë se “ryshfeti në shtrat ‘ në një marrëdhënie të qëndrueshme edhe të dëshirueshme.

200 është numri i kalorive që ju shkrini gjatë 30 minutave seks

Shmangni palestrën, vrapimin dhe filloni të djersiteni vetëm në shtrat.

32 për qind e bashkëshortëve flenë veç e veç

Shumë çifte për arsye të ndryshme, flenë ndaras edhe atë, ekspertët thonë, mund të jetë i shëndetshëm për martesën e tyre.

20 minuta mesatarisht është paraloja

Paraloja rrit intimitetin midis çifteve dhe i pengon gratë të ndjehen të shfrytëzuara dhe të paplotësuara.