Rregullat që vendosin prindërit strikt për fëmijët e tyre. Por si veprojnë fëmijët?

Shumë prindër tregohen mjaft strikt me fëmijët e tyre në mënyrë që ata të mos gabojnë në një të ardhme. Fëmijët shpeshherë nuk janë të lumtur nga këto rregulla sepse ndihen si të mbytur.

Mund të themi se edhe prindërit e teprojnë ndonjëherë, por ata gjithmonë mendojnë vetëm për të mirën e fëmijëve.

Më poshtë do të shihni si veprojnë fëmijët me prindërit strikt:

Për të fjetur te një shoqe duhet të marrin lejë dy ditë para, të prezantojnë të gjithë familjen e tij dhe të japin një numër kontakti.
Dëshirojnë të dalin natën, por prindërit nuk i lejojnë, do t’u duhen rreth 3 ditë para për të siguruar lejen.
Duhet të presin derisa prindërit të jenë me humor të mirë për t’ju thënë diçka.
I kap paniku kur miqtë e tyre ndryshojnë shumë herë planet.
Ata gënjejnë për çdo gjë dhe kurdoherë.
I kanë mallkuar ata derisa shkuan në universitet.
Bisedat dhe mbledhjet në familje zgjatin me orë të tëra.
Zihen me prindërit e tyre për veshjet që zgjedhin kur shkojnë në shkollë.
Ndërrojnë kanalin televiziv në qoftë se aktorët puthen.
Kanë vite që ëndërrojnë një moment rebelimi.
/Blitz.al/