Rregullat e arta per te perballuar bashkejetesen

Te bashkejetosh nuk eshte gjeja me e lehte ne bote, vecanerisht nese nuk jeni mesuar per te ndermjetesuar dhe per te ndare hapsiren e tyre. Ju duhet te ndiqni disa rregulla te arta.

I kemi pagezuar keshtu, por duhet te jene tregues me kuptim te mire.

Gjeja e pare qe duhet te beni eshte te jeni i sigurt per hapin qe po merrni. Me pak fjale, duhet nje motiv i forte dhe eshte e nevojshme te jeni te sigurt per ndjenjat.

Pastaj, ndoshta beni disa prova. Per shembull shkoni diku me pushime sebashku. Eshte e qarte se pushimet nuk jane si realiteti, ne jeten e perditshme jane lodhja dhe stresi qe e bejne gjithcka te komplikuar dhe te veshtire.

Mos beni gabim te besoni se bashkejetesa eshte bashkimi i dy trupave, duhet te qendroni te dallueshem dhe mbi te gjitha te keni miq te vecante.

Kjo sherben per te luftuar merzine ne raport dhe mbi te gjitha dhe mbi te gjitha te keni gjithmone dicka per te thene.

Pervecese te ndani kohen tuaj, duhet gjithashtu te krijoni rolet ne shtepi, kush lan pjatat dhe kush gatuan, cili hedh mbeturinat dhe cili ben pazarin, etj.

Gjera te vogla, por jane te dobishme per te krijuar nje rutine ku te gjithe kontriubojne, edhe pse ne menyre krejtesisht te ndryshme dhe te barabarte.

Per te shmangur diskutimin eshte e nevojshme te mesoni te jeni te rregullt. Kjo eshte nje gje e vogel nese mendoheni.

Megjithate shumica e zenkave zakonisht ndodhin sepse njerezit nuk kane respektuar hapesirat individuale, duke lene gjithcka verdalle dhe vecanerisht jane dembel ne vendosjen e rregullit.

Pra, qe te shkoje cdo gje mire nuk eshte e komplikuar, por per tu zene dhe per te shkaterruar cdo gje, duhet nje moment.