Rrathet e syve

Lekure eshte nje pjese e trupit shume e rendesishme per  jeten e njeriut, por gjithashtu ajo eshte dhe shume delikate, pasi perballet me shume faktore dhe agjent te jashtem.

Ne disa zone, ndjeshmeria eshte me e madhe, nje nder keto pjese eshte dhe konturi i syve.

Kjo pjese eshte e mbuluar nga nje lekure e holle, dhe eshte subjekt i shume faktoreve negative, si makeup, rrjedhja e loteve, rrudhat si dhe shume shqetesime te tjera.

Eshte shume e rendesishme te gjeni kremra me formula specifike per keto zona, te tille jane kremrat qe permbajne Cynergy Tk, koenzima Q10. Keto kremra ndihmojne ne elasticitetin e lekures ne keto pjese delikate.