Rikthehet moda e viteve ’60

Për sezonin Pranverë-Verë 2017 vijnë stampimet gjeometrike, motivet optike, dhe minifundet e asaj periudhe.

Fantazia e stilit “tapestry” bëhet pej këmishës nga fillimi deri tek kopsa e fundit, motivet e një fundi kombinohen me çizme që shkojnë deri tek gjuri.

Për më shumë më poshtë e gjeni galerinë me këto veshje.