RIHANNA SHFAQET ME SHUMË STIL RRUGËVE TË NJU JORKUT


Ylli nga Barbadosi gjithmone mundohet të paraqitet unike kur bëhet fjalë për stil. Këngëtarja e famshme është parë mbrëmë duke frekuentuar rrugët e Nju Jorkut.

Riri edhe njëhërë e ka dëshmuar sa ka shije për veshje dhe gjithnjë arrinë të qëllojë në ‘pikë’ Ajo duket thjeshtë dhe bukur!