Ralf Loren pranverë/verë 2011 “Urbano rodeo”

Rallf Loren për këtë pranverë na propozon ta zgjojmë Teksas tek të gjithë ne dhe të vishemi me lëkurë në kombinim me materiale të lehta dhe të buta.

Nga ngjyrat më të preferuara janë e bardha, e arta dhe kafeja. Gjithashtu, në atë stil do të udhëzoheni edhe në verë, me materiale të lehta dhe këpucë të lëkurës me çka janë të përgatitura shumë mirë. A mundet ndryshe kur bëhet fjalë për këtë brend?

Në atë pikëpamje, “Vog” e vlerëson këtë koleksion si bashkim brilant midis modernes dhe rurales ose “Urban rodeo”, që më e ka kapluar botën, në veçanti gratë në Paris dhe Nju-Jork.

Për të parë për çfarë bëhet fjalë dhe të inspiroheni, shikoni tërë koleksionin nëpërmjet videos ose fotografive që e përgatitëm për ju./mnogoo/