Puthja elemeni me intim i seksit

Sepse te gjithe puthemi, pyetem veten se cfare ndodh me trupat tone gjat nje puthjeje. Kjo ka nje efekt terheqes, te embel dhe sherues permbi trupin tone.

Puthja eshte nje akt intimiteti dhe shpesh here provokon dicka erotike ne nje person. Kohezgjatja luan nje rol te rendesishem: mund te jete i shkurter, i ftohte, qete , por mund te jete dhe i gjate, pasionant, plot me pershtymepor erdhe me zhurme.

Puthjet e ndryshme kane efekte te ndryshme

Ne qofte se eshte shume romantik, eshte prodhuar me shume pershtyme dhe ekziston nje madhesi me e madhe emocionesh dhe pasioni te perfshire. Pak a shume, e shqyen partnerin dhe me veshtiresi e lejon qe te marre fryme. Ne rastin kur pasioni u zhduk, atehere eshte koha te flasesh me vetveten ose te planifikosh nje sulm tjeter nepsi.

Pse nuk eshte nje ide e mire qe te ignorosh kuptimin e nje puthjeje?

Na lejoni te bejne nje kllape per te shpjeguar sa me mire. Postitutat, atehere kur “shesin” trupin, nuk deshirojne te ofrojne komplet intimitetin. Per kete shkak nuk i lejojne klienteve ti puthin! Po, keshtu eshte, puthja eshte elementi me intim i aktit seksual. Akti seksual luan nje rol dytesor nga puthja. Puthja eshte procesi elementar, kur dashuria midis dy njerezish komunikon ne nje menyre specifike nepermjet dy pale buzesh. Puthja ka nje efekt te madh permbi cilesise se marredhenies suaj.

Nje puthje eshte nje sekreti i thene ne gojen e dikujt tjeter, por pa perfshire organet degjuese. Puthja transmeton mesazhe te shkelqyeshme dashurie dhe kenaqesie. Eshte e vertete, ne esence eshte vetem nje kontakt fizik, por ky kontakt ka nje sens me te madh atehere kur vjen fjala per partnerin tend. Interpretimi behet edhe me i rendesishem ne rastin kur puthja eshte absente, kur nuk e ndani me.

Nje puthje eshte nje lidhje e padukshme e cila lejon dashurise te jete e shprehur ne nje nivel non-verbal.  Tregohu i perqendruar dhe i qete kur merr fryme gjat puthjes. Perkushtoje vemendje ngarkeses elektrike ne brendesi te trupit tend.

Ne nuk besojme qe puthja eshte vetem nje pjese e preludit. Ajo eshte nje element individuale, por shume njerez kane tendencen per te harruar kete gje.