Provojeni këtë masazh që të dukeni më e re

Provojeni këtë masazh që të dukeni më e Duke përdorur teknikën japoneze Tanaka mund të ripërtrijmë fytyrën tuaj për 2 javë, por këtë teknikë duhet bërë çdo ditë dhe pa pauza.

Ky masazh stimulon gjëndrrat limfatike, që e përshpejton eliminimin e toksinave dhe lëngjeve eksesive nga fytyra juaj.

Për të parë vizualisht dhe hap pas hapi këtë proçes, ndjekeni videon e mëposhtme.