Pozita më e mirë për të mbetur shtatzënë

Është e vërtetë që, së paku nga ana teorike, mund të mbeteni shtatzënë në cilëndo qoftë pozitë seksuale dhe pozita kurrë nuk bën të jetë e vetmja “mbrojtje” të cilën e përdorni që të pengoni shtatzëninë e padëshiruar.

Nëse kërkoni pozitën në të cilën do të keni shansin më të madh të mbeteni shtatzënë, pra, ajo është pozita klasike misionare (mashkulli sipër) duke e plotësuar me të ashtuquajturën “pjerrësi kombliku”, përkatësisht lëvizja e komblikut nga poshtë lart.

Vënia e jastëkut nën prapanicë do t’ju ndihmojnë të ngrini komblikun, gjë që do t’u mundësojë “notarëve” të saj që më lehtë të arrijnë te vezoret tuaja.

Gjithashtu, mos harroni edhe orgazmën tuaj, duke pasur parasysh që ajo shton shansin që të mbeteni shtatzënë. /Telegrafi/