Pozicioni i fjetjes flet per ciftin tuaj

Dashuria duket edhe ne gjume. Sipas disa hulumtimeve, pozicioni qe nje grua dhe nje burre marrin gjate gjumit, eshte nje tregues nese duhen dhe sa duhen.

Nese ajo fle me koken ne kraherorin e tij eshte nje sinjal i qarte i mbizoterimit te besimit, mbeshtetjes dhe sigurise qe gruaja ka gjetur te partneri i saj.

Nese ai fle pas kurrizit te saj i perqafuar me te, tregon se partnerja e tij eshte e domosdoshme dhe e pazevendesueshme. Ai e ka shoqe dhe te dashur njekohesisht.

Kur ai fle me koken ne barkun e saj, duhet te kuptoni se raporti ka nevoje per nje marredhenie seksuale. Ky pozicion fjetjeje simbolizon deshiren e tij per marredhenie intime.

Ajo pas tij dhe ai para i kerrusur eshte nje shenje e kerkesave qe femra ka per mbrojtje dhe e gadishmerise se partnerit per t’ja siguruar gjithnje keto kerkesa.

Fjetja me duar te bashkuara eshte qershia mbi torte ne lidhje me marredheniet ne cift. Dy persona qe preferojne te flejne keshtu kane nje ndjenje te forte dashuri per njeri-tjetrin dhe jane bashkepuntore dhe kur jane zgjuar, mirekuptimi i tyre eshte ne nivelet me te larta sa merren vesh edhe vetem me sy.

Larg nga njeri-tjetri dhe te relaksuar eshte nje pozicion qe flet per nje braktisje momentale dhe dorzim vetem ne kenaqesine qe te fal procesi i gjumit.

Fjetja balle per balle eshte tipike per ciftet qe kane nje kompaktesi jo vetem fizike, por edhe mendore.
Te dy me kurriz dhe large. Nese flini ne kete pozicion dhe gjate nates as nuk denjoni te prekeni me njeri-tjetrin atehere duhet te filloni te pyesni veten se perse jeni ende te dy, mbase pergjigjia do jete e afte t’ju thote se cfare cifti jeni dhe mbi te gjitha nese jeni ende nje cift.