Pini kakao në mëngjes dhe do të përfitoni disa gjëra

Pini kakao në mëngjes dhe do të përfitoni disa gjëraKushtoni kujdes të siguroni kakao organike, sepse blerja e kakaos në qese nuk është mrekullibërëse, përkundrazi, është e dëmshme.Vetëm çdo i pesti përbërës i kësaj pijeje është kakao.

Për kakao shtëpiake i cili do t’ju ndihmojë në përqendrim, do të ju përmirësojë të mbajturit në mend dhe do të ulë tensionin e gjakut, do t’ju nevojiten vetëm katër përbërës.

Kakao i blerë në qese nuk është mrekullibërëse, përkundrazi është e dëmshme. Vetëm çdo i pesti përbërës i kësaj pijeje është kakao.

Ka shumë sheqer, shurup misri dhe vajra të ndryshme të rafinuara, të cilat janë shumë të dëmshme për shëndetin tuaj.

Ja si të bëni kakao shtëpiake për vetëm pesë minuta me ndihmën e qumështit të bademit, kakaos organike, çokollata e zezë dhe stevies.
Receta:
– 1 gotë qumësht bademi,
– 1 lugë kakao organike pluhur,
– 2 lugë çokollatë cilësore të zezë
Ëmbëlsojeni me mjaltë ose stevia.