Pesë rregulla për flokë me volum

Është e ditur se flokët janë një pjesë shumë e rëndësishme e pamjes për femrat dhe të gjitha duan që ato të duken sa më të bukura dhe më voluminoze.

Nëse doni që flokët tuaja të duken të shëndosha dhe plot volum e gjitha që duhet të bëni është ti ndiqni këto 5 rregulla.

Mos përdorni tharës për flokë

Ajri i fortë i tharëses paraqet një shok të vërtetë për flokët e holla, i thanë dhe ato e humbin shkëlqimin. Nëse e keni patjetër që të përdorni atë atëherë mundohuni që të jetë në nivel më të ulët

Harroni ujin e ngrohtë

Flokët çdo herë duhet të lahen me ujë të vakët, është mirë të përdorni preparate për volum por herë pas here. Mos blini shampon 2 në1 dhe, nëse përdorni preparate që përmbajnë silikon aplikoni vetëm në majat e flokëve

Fije të hapura në flokë

Eksperimentoni me disa fije më të hapura nga ngjyra juaj natyrale. Fijet e çelura krijojnë ndjenjën e flokëve të trashë dhe me volum.

Përdorni brushë e jo krehër

Mund të duket e parëndësishme, por lloji i krehrit ka shumë rëndësi për flokët, kështu është me rëndësi që të përdorni brushë të butë pasi që llojet tjera bëjnë flokët të duken të rralla dhe pa ndriçim.

Frizura adekuate

Frizura adekuate pa dyshim se do t’i japë volum flokëve tuaja. Flokët e gjata zakonisht duken të holla kështu që duhet t’i shkurtoni deri te shpatullat. /Telegrafi/