Pesë mite për meshkujt që duhen përmbysur

A mendoni që me të vërtetë i njihni meshkujt dhe nuk u besoni miteve të njohura përgjithësisht? Më poshtë do të lexoni pesë shembuj që janë rrëzuar nga vetë meshkujt, që janë edhe… të zotët e punës!

Për të gjithë ato që mendojnë që e dinë se kush janë, ja mitet të cilat do t’i thyejnë iluzionet e tyre.

1. Nuk do të të respektojnë nëse do të kryesh marrëdhënie seksuale me të që në takimin e parë
E vërteta është që nëse kryen marrëdhënie seksuale që në takimin e parë, apo në të 100-tin, seksi nuk ka asnjë lidhje me respektin. Çdo njeri është i ndryshëm, por edhe rrethanat janë të ndryshme. Nëse e merr një vendim kaq personal, duke u bazuar jo në atë çfarë do ti vërtet, por çfarë mendon se do tjetri, atëherë je në rrugë të gabuar.

2. Meshkujve u pëlqen “gjuetia”
Nuk u pëlqe të gjithë meshkujve “gjuetia”. Një numër i madh meshkujsh, ndryshe nga çka mund të besohet, nuk merr guximin t’i propozojë një femre, nga frika se mos kjo e refuzon. Ndaj, ndonjëherë të leverdis më shumë të rrish të presësh femrën ta bëjë ajo hapin e parë.

3. Nuk mund të ekzistojë një shoqëri e vërtetë midis një mashkulli dhe një femre
E vërteta është që një mashkull dhe një femër mund të jenë shokë, por kjo është akoma më e lehtë kur nuk ka tërheqje erotike midis tyre. Nga ana tjetër, asnjë nuk mund të garantojë që në një moment dobësie mund të mos biesh në krahët e shokut tënd të ngushtë, sidomos nëse gjëja e parë që mendove kur e pe, ishte “sa i mirë që është”.

4. Meshkujve u pëlqen gjithmonë të lënë diçka për fantazinë…
Po, u pëlqen të dukesh seksi, duke veshur një bluzë që diçka zbulon apo të dalësh nga dushi e mbështjellë vetëm me peshqir.
Por, e di se çfarë u pëlqen akoma më shumë… Nuk është nevoja të ta themi, vajzë e zgjuar je, e kupton vetë!

5. Meshkujt i kanë frikë femrat e pavarura
Shumë prej tyre po. Shumë të tjerë jo, sidomos nëse je poshtë të 40-tave. Meshkujt që nuk i kanë mbushur të 40-tat krijojnë lidhje me femra të pavarura dhe ka raste kur më shumë frikë kanë nga femrat që nuk bëjnë dot pa ta. Një mashkull që është i sigurt në vetvete, merr fuqi nga një femër e pavarur që ka në krahë dhe në vend të frikës, ndjen krenari.