Pesë ide të reja manikyri për këtë vjeshtë

Pesë ide të reja manikyri për këtë vjeshtëPo ju paraqesim pesë ide të reja se si t’i zbukuroni thonjtë tuaj këtë vjeshtë dhe të bëheni të veçanta…

Ju jeni vajzë trendi e cila (pos gjërave të tjera) gjithmonë i keni thonjtë të rregulluar. Keni admiruar manikyrin e përkundërt francez edhe pra se ai të bëhej ‘cool’ – dhe keni provuar secilin variant the ‘half-moon’ manikyri. E po, cila është e ardhmja?

Po ju paraqesim pesë trendë nga bota e manikyrit të cilat do t’i zbukurojnë thonjtë tuaj, transmeton Telegrafi.

Detaje interesante në skaje të thonjve

Pikat

Pesë ide të reja manikyri për këtë vjeshtë

‘French’ i larmë në majë të thonjve

Pesë ide të reja manikyri për këtë vjeshtë

Linja gjeometrike

Pesë ide të reja manikyri për këtë vjeshtë

Detaje gjeometrike në thonj

Pesë ide të reja manikyri për këtë vjeshtë