Për vetëm dy minuta: Ka ndarë tufë flokësh dhe ka bërë rregullim fantastik!

Ekzistojnë shumë këshilla se si t’i rregulloni shpejt flokët dhe të dukeni shumë bukur.

Mirëpo, për shumicën e rregullimeve të tilla të flokëve është e dëshirueshme të keni flokë të gjatë. Kjo video do t’ju tregojë se si vetë të bëni gërshet fenomenal, por mund ta bëni edhe në flokët e cilësdo gjatësi. E dini e ç’është më e mira nga e gjithë kjo?

Ju duhen vetëm 2 minuta që t’i rregulloni vetë!
Procedurën e rregullimit shikojeni në video. Shpejt, lehtë dhe shumë bukur, apo jo?