Për flokë të fortë

Për flokë të fortë Flokët e tua dhe të tij duken sikur kanë humbur tonin? Provoni me pak ëmbëlsi dhe ndonjë këshillë të eksperimentoni gjithmonë së bashku me të.

Nëse flokët e tua jonë të thata dhe opake, posi të jesh larë, thuaji partnerit tënd të të masazhojë një produkt me vaj kokosi ose bajamesh: duhet shtrirë me delikatesë, duke përkëdhelur flokët midis pëllëmbëve të duarve.

Në këtë mënyrë krijohet një shtresë, që është e aftë të rregullojë nëpërmjet nxehtësisë së tharëses së flokëve.

Stresi dhe të ushqyerit e parregullt bëjnë që t’i bien flokët? Aplikoni mbi lëkurën e kokës së tij një trajtim me principe ushqyese dhe rigjallëruese, duke e masazhuar me lëvizje rrethore.

Nëse larjet e shpeshta i dëmtojnë flokët, mjafton të alternoni një shampon për flokë të yndyrshëm dhe një për larje të shpeshta.