Pastroni mëlçinë me këtë lëng natyror

Pastroni mëlçinë me këtë lëng natyrorMëlçia është një nga organet më të rëndësishme të trupit tone dhe ka rëndësi të madhe për shëndetin tonë.

Kur ky organ nuk funksionin si duhet, atëherë ajo jep efekt negative në të gjithë trupin tonë, prandaj është shumë i rëndësishëm kujdesi për shëndetin e mëlçisë dhe për të mbajtur atë të pastër, transmeton koalb.com.

Lëngu që pastron mëlçinë e bën atë të funksionojnë më mirë. Ja cilët janë përbërësit që ju duhen:

125g lakër e freksët
1 limon
25g selino
250g dardha të freskëta
2cm xhenxhifil
500ml ujë
10g mente të freskët

Përgatitja:

Të gjithë përbërësit i ndani në copa të vogëla dhe i përzieni me ujë. Pasi të jetë përgatitu lëngu e servoni në gota të xhamit. Lëngun duhet konsumuar dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.