Pastroni fytyrën me këtë produkt

Sipas një artikulli në Daily News, produkti i quajtur Hallo FAB Caffeine Matcha Wake Up Wipes është më i miri në largimin e pisllëkut, grimit dhe yndyrës së tepruar në fytyrën tuaj.

Të përbëra nga çaji i gjelbër dhe losionet, këto palloma janë të buta dhe të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

Ju mund t’i përdorni këto palloma në çdo orë të ditës dhe në çdo situatë.