Pastrimi i mëlçisë me ilaçe natyrale

Pastrimi i mëlçisë me ilaçe natyraleMënyra më e mirë e parandalimin të keqësimit të shëndetit të mëlçisë është pastrimi i përditshëm i saj, pasi që një melci e shendetshme siguron vitalitet, pamje të shëndosh dhe disponim të mirë.

Mëlçia ka rolin e madh të “fabrikës së gjakut” në trupit tonë. Merr pjesë në restaurimin e gjakut dhe gjithashtu ndihmon në forcimin dhe stimulimin e tretjes në trup.

Melcia kryen edhe një funksion tjetër në trup: pastron gjakun dhe eliminon materiet toksike nga gjaku.

Kështu pra çdo ditë posa të zgjoheni në bark të thatë pi një lugë me vaj ulliri dhe një tjetër me lëng limoni (përziej dhe pi përnjëherë).

Mund të hani mëngjes pasi të keni pirë këtë përzierje.

Brenda një muaji më këtë regjim ju do të ndjeni ndryshimin. Pamja e juaj do përmirësohet dukshëm, rrathët e zi nën sy do zhduken, lëkura do duket më e pastër dhe e përtërirë. Zorrët do punojnë shumë më mirë, por diçka tjetër shumë e rëndësishme është ajo se do harroni për probleme e kapsllekut dhe problemet me tretje.

Do ndiheni më të shëndetshëm dhe me plotë energji pozitive.