Pastrimi i lekures me avull

Pastrimi i lekures ne menyre te embell dhe ne te njejten kohe ne thellesi te saj behet nepermjet perdorimit te avullit.

Nese nuk keni kohe te shkoni tek estetistja, mund ta beni dhe ju vete ne shtepine tuaj duke thithur avullin e ujit te ngroht. Ky sistem mund te perdoret per te gjithe trupin.

Kjo lloj teknike pastrimi i perket qe ne kohen e romakeve. Te mirat primare jane: hap poret, heq qelizat e vdekura, permireson qarkullimin, te lejon nje pasterti ne thesi te lekures dhe eshte efikase per acnet dhe pikat e zeza. Avulli, pervec te tjerash ndihmon ne aksionin e trajtimeve estetike: kremrat hidratante penetrojne me ne thellesi, pasi poret jane te hapura mire, produktet eksfoliante japin rrezultat te mire.

Por si ta bejme? per fytyren ju mjafton uje mi ngrohte dhe nje peshqire. Pasi te keni hequr makiazhin, ulni koken mbi ene( rreth 30 cm distance) dhe qendroni pa levizur nen peshqire per 5- 10 minuta me pas shpelani fytyren me uje te ftohte. Me pas beni nje maske te mire. Mos u frikesoni nese ne fund te trajtimit me avull fytyra do te marr ngjyre roze, eshte efekti i vazodilatatimit te nxehtesise