Parfumi i ri ‘Roberto Cavalli’ magjeps

Parfumi i ri i Roberto Cavallit ofron ndjeshmëri femërore dhe sensualitet me aromën e këndshme.

Ky parfum i takon ‘familjes së luleve’, ndërsa bëhet fjalë për një aromë të fortë, të cilën ia jep përmbajtja nga biberi i kuq që karakterit femëror i jep burim dhe fuqi natyrore.

Parfumi është sensual dhe përmes aromës mahnitëse të lules së portokallit zbulon thelbin femëror. /Telegrafi/