Pardesyja, modeli shkëlqyes dimëror

Pardesyja klasike ka elemente ushtarake dhe të stilit të veshjes së meshkujve…

Ajo ka detaje, si: rripa, jaka të mëdha, detaje në mëngë e supe, të ngjashme me ato të veshjeve për meshkuj. Kjo e bën këtë sezon të jetë shkëlqyese për të gjitha ambientet dhe momentet.

Nëse në xhiron e butikëve të preferuar ju zë syri ndonjë të tillë, mos e mendoni dy herë. Mjafton që të jetë modeli i dashur.

Për t’ju ndihmuar, mund t’ju themi se këtë vit janë në modë apo ngjyrë akulli, e bardha, ose gri perle. /Telegrafi/