Pantollonat e ngjitura ne trend

Pantollonat e ngjitura ne trendEdhe këtë vit pritet të jenë trendi ky model i viteve të 50-ta. Pantollona të ngjitura më dizajne të mrekullueshme dhe të qepura me mjaft delikates.

Këto janë disa nga trendet për pranverë/verë 2015 që mund t’i gjeni në të gjitha dyqanet e njohura botërore.

3

 

Pantollonat e ngjitura ne trend