Pantallonat e gjera të viteve ’70, sërish në mode

Kthimi i viteve shtatëdhjetë është një ndër trendet e popullarizuar të këtij sezoni, madje kjo nuk duhet lënë anash.

Pantallonat e gjera, thuajse edhe sivjet nuk do të dalin nga moda! Si klasikë e përhershme, gjithmonë krijojnë freski nga sezoni në sezon.

Janë moderne dhe “in” pantallonat me këmbë të gjera, të cilat sjellin pamje specifike dhe të posaçme, e cila të frymëzon në mënyrë femërore dhe të sofistikuar.