Pamje zanash

Michelle Williams arriti në festivalin e filmit ‘Palm Springs’ e veshur në një fustan me rruaza ‘Miu-Miu’ dhe me flokët e saja ngjyrë të kuçe të çeltë.

Stilisti i saj i flokëve, Tomas Dinkin, ka përdorur produktet ‘Sebstian’ për rregullimin e flokëve të Williams-it.

Nëse doni edhe ju ta keni një pamje të këtillë, atëherë ai ju sugjeron që t’i terni flokët, duke i shprishur ato me gisht, në mënyrë që ta ruani strukturën natyrale të tyre.

Pasi që të jenë tharë flokët, merrni pak humus, apo dyllë dhe qiteni vende-vende në flokë, në mënyrë që ta theksoni strukturën e tyre.