Origano: Antibiotiku shërues natyral

Hulumtimet e ndryshme kanë treguar se origano ka tre herë më shumë efekt antioksidues në krahasim me ushqimet e tjera.

Çaji nga origano rregullon probleme të shumta shëndetësore që shkaktohen nga rënia apo dobësimi i sistemit imun, si dhe nga çrregullimi i punë së florës së zorrës, trasmeton gazeta Kosova Sot

Sidomos sugjerohet në rastin e bronkitit, ftohjes, inflamacionit në fyt. Shija është e jashtëzakonshme, derisa më pas lë shije të hidhur pasi ta keni konsumuar.