NY Fashion Week: Veshjet më të mira dhe më të këqija

Moda zakonisht është e bukur, art i vërtetë, por nganjëherë din të jetë edhe vrazhdë kur dizajnerët humbasin kufirin e shijes së mirë.

Mënyra e tyre e të veshurit sipas shumë kritikëve është e dobët dhe e frenuar tërësisht në raport me modën dhe stilin e kohës.

Në vijim do të paraqesim veshjet më të këqija të javës së modës në New York, të mbajtur pak ditë më parë.