Nuse me të zeza – risi nga Vera Vang

Koleksionin e ri të Vera Vang me fustane nusërie e ka karakterizuar ngjyra e zezë.
Fustanet e nusërisë janë të përkryer, por janë pritur si një “tabu” e madhe.
Kurse pyetja që e parashtrojnë kritikët e modë është se çfarë do të thotë “vjehrra” për fustanin e zgjedhur nga nusja? Kurse ne ju pyesim juve se a do të vishnit një fustan të tillë?
 
Shikojini fustane tek galeria më sipër dhe ato në tekst, kurse mandej vendosni a do të mbani anën e “traditës”, apo, përsëri do të mbroni kreacionet e Vera Vangut?