Nuancat e buzëkuqve për këtë verë

Nuancat e buzëkuqve për këtë verëBuzëkuqi është ndër elementet më të rëndësishme të grimit.

Theksimi i mirë i buzëve mund të bëj mrekulli sa i përket imazhit tuaj dhe stina e verës është koha e përsosur për të eksperimentuar me pamje të “çmendura” dhe ngjyra të spikatura, transmeton Telegrafi.

Fuchsia, vjollca, e kuqja,portokalli etj., janë vetëm disa nga mundësitë e ofruara!