Njgyra e bardhë i përshtatet verës

Nuk ka dyshim, e bardha është ngjyra që është i përshtatet më së shumti stinës së verës.

Sipas kompanive më të mëdha të modës, kjo ngjyrë klasike shërben këtë verë për kombinimin e çdo lloj ngjyre të marrë nga rrezet e diellit, duke nxjerrë në pah çdo lloj tipari të lëkurës.

E bardha ndriçon çdo lloj lëkure dhe mund të shoqërohet nga aksesorë të ndyshëm.

Ngjyra e aksesorëve nuk duhet të jetë e fortë por e ngjashme me ngjyrën e lëkurës, si për shembull, ngjyrën e bronztë apo argjendit.