Një vello me stil

Velloja e bardhë lidh ëndrrën e çdo femre, por ëndrrat dhe dëshirat duhet të përshtaten me stilin që në këtë mënyrë pamja juaj të jetë në harmoni të plotë me karakterin tuaj, dhe jo e kundërta.

Jo të gjithë fustanet, në fakt, janë të njëjtë dhe disa pjesë të trupit tonë që duhen pasur parasysh për të mos prishur rezultatin final, pasi atë ditë do të jenë në qendër të vëmendjes të të gjithëve.

Cilado qoftë forma e fustanit të zgjedhur, e rëndësishme është që të nxjerrë në pah format e nuses.

Nuk janë vetëm format të cilat duhen llogaritur me kujdes, por edhe zgjedhja e fustanit duke llogaritur gjatësinë është e rëndësishme. /Telegrafi/