Nje dasem jeshile, dedikuar atyre qe duan natyren

Nese dashuroni natyren dhe nje stil origjinal si thoni per nje ceremoni jeshile?

Nje stil me te vertet trendi, shume i indikuar per ato cifte qe martohen ne pranvere ose ne vere. /ikub/