Ngjyrat e flokëve që do të jenë në trend për vitin 2017

Ngjyrat e flokëve që do të jenë në trend për vitin 2017

Flokë ngjyrë kafe me vija të verdha dhe ari, do të jenë trendi i vitit 2017.

Kështu ta paktën thonë stilistët dhe fotografitë e salloneve të bukurisë në rrjetet sociale, në pothuajse të gjithë botën.

Kjo përzierje nuancash, është e ngjashme me tonet e syve të tigrit, thonë stilistët.

Më poshtë mund ti shihni disa fotografi të femrave të famshme, ngjyra e flokëve e të cilave do të jetë tendencë e vitit 2017. /aab-edu.net