Ngjyra më e bukur në Hollywood

Ngjyra e flokut të Jennifer Aniston është ngjyrë e lehtë kafeje’ , thonë Negin, nga salloni ‘Sally Hershberger’, që gjendet në Los Angeles.

Këtë sallon Aniston e viziton për ta forcuar ngjyrën.

“Ngjyra e Jennifer mund të ketë efekt tek shumë njerëz, sepse është e thellë dhe e ndryshme, qa e thellë me tonet e lëkurës, e po ashtu edhe me ngjyrën e syve të saj”, thotë Negin.

Kërkoni edhe ju nga stilisti juaj për një ngjyrë më të lehtë kafeje.