Ngjyra jeshile ne mode

Kjo ngjyre jeshile ose e quajtur ndryshe “ ngjyra ushtarake “ eshte huazuar nga kostumet e veshura nga ushtria.

Ajo edhe kete vere do te jete ne mode, ndoshta jo me ajo jeshile e ndezur por pak me e erret dhe me e bute. Ngjyra kaki eshte huazuar nga ushtria por tani ajo do te jete larg kesaj uniforme.

Do te kemi nje ngjyre ulliri, pak e erret e cila do te shkonte shume mire me nje kemishe te bardhe ose nje T-shirt.

Samantha Cameron eshte duke punuar veshjet e saj te shtatezanise ne ngjyren e saj te preferuar, kaki. Ajo do te kete si fillim nje fustan Harrison e kombinuar me nje xhakete.

Mendojeni si pjesen tuaj te garderobes ngjyren kaki kete vere dhe do te jeni ne qender te vemendjes. Te gjithe syte do te jene mbi ju teksa kaloni ne rruget e qytetit.