Ngjyra e kaltër rikthehet në mode pranverë-verë

Ngjyra e kaltër rikthehet në mode pranverë-verëGjëja më e mirë në lidhje me këto hije është se i theksojnë sytë tuaj, duke e shtuar pak ngjyrë për ta shndritur edhe fytyrën tuaj,
Në të gjitha tonalitete e saj, duke filluar nga kobalt në vjollcë, metalike efekt mat, saten, me vezullim, e kaltra do të jetë ngjyra më e rëndësishme.

Jo vetëm për hijet e syve, por edhe në lapsa, rimel e penel.

E kaltra është një ngjyrë e mirë për të gjitha tonet e lëkurës dhe ngjyrat e flokëve, në qoftë se ju doni një pamje të sofistikuar.

Ngjyra e kaltër rikthehet në mode pranverë-verë

Një ngjyrë për sytë e kaltër, por ideale për sytë me ngjyrë kafe.

Ngjyra e kaltër rikthehet në mode pranverë-verë