Ngjyra e bardhë, e preferuara e yjeve

Elegant dhe femëror, i gjatë ose i shkurtë, fustani i bardhë është dominues në disa evenimente të organizuara së fundmi ku janë paraqitur personalitetet e famshme.

Jo të gjitha femrat e njohura kanë zgjedhur një stil të përshtatshëm, mirëpo duket që e dinë se cilën ngjyrë ta zgjedhin.

Edhe pse sezoni pranveror është paralajmëruar se do të përshkohet me ngjyra të gjalla (ngjyrë portokalli, të kaltër, të gjelbër etj.), megjithatë asnjëherë nuk duhet harruar se veshja shekullore është më fuqishme sesa trendet! /Telegrafi/